Skrea matbruk

Dont be uppsetti, eat your spaghetti!

Välkommen till Skrea matbruk och stenladan på Skrea backe där allt är möjligt. Här handlar det om hemvevad pasta och smårätter med grunden i lokala råvaror. Året om, med lite varierade öppettider. Under sommaren och innan jul har vi förlängda öppettider. Vi ser oss lite som ett italienskt vardagsrum i Halland, eller är det kanske tvärtom? Utanför knuten har vi åkrar för odling, en vinodling vi experimenterar med och en utsikt som slår alla kullar i Toscana. En plats på jorden att gilla helt enkelt. Vare sig man ska äta en skål pasta, gifta sig eller knäcka företagets absolut bästa idéer.

Händer på Skrea Backe

Just nu pågår julen för fullt på Skrea Backe! VI kör vårt populära julbord 23/11-17/12, läs mer på KALENDER. Vi erbjuder också tillsammans med våra vänner på Skrea backe Destilleri både ginprovning och destillerimiddag i jultappning. Kanske en perfekt julklapp till den som har allt? 

På tal om julklappar kan vi skvallra om platta paket med presentkort alltid är lika uppskattat. Presentkort från oss kan användas till både pastakurs, restaurangbesök eller att kanske köpa något gott och bra i vår affär. Maila oss på skreamatbruk@gmail.com för att köpa presentkort!

GLADA NYHETER! Våra pastakurser för vinter 2023 finns redan nu att boka, klicka bara på BOKA HÄR. 

GOD JUL & VÄLKOMNA!

Inkastare

Kalender & Boka

Här kan du enkelt se när vi sätter igång pastamaskinen och slår upp portarna för att servera nygjord pasta. Du hittar också de evenemang, kurser, festivaler, Sunday feast, marknader och annat skoj som vi har planerat. Boka gör du direkt i systemet men har du mer frågor får du gärna höra av dig på skreamatbruk@gmail.com

Inkastare

Konferera mera!

Det är något med luften på Skrea backe. Man tänker lite klarare, umgås lite enklare och blir inte minst väldigt hungrig. På både pasta och kunskap. Därför tycker vi det är väldigt roligt att så många kommer hit för konferens, kurser och alla möjliga former av möten och events. Läs mer här om våra paket för såväl företag och föreningar som privatpersoner.

Kreera web&design Logo