Skrea matbruk
Boende
Nyhetsbrev

Dont be uppsetti, eat your spaghetti!

Välkommen till Skrea matbruk och stenladan på Skrea backe där allt är möjligt. Här handlar det om hemvevad pasta och smårätter med grunden i lokala råvaror. Året om, med lite varierade öppettider. Under sommaren och innan jul har vi förlängda öppettider. Vi ser oss lite som ett italienskt vardagsrum i Halland, eller är det kanske tvärtom? Utanför knuten har vi åkrar för odling, en vinodling vi experimenterar med och en utsikt som slår alla kullar i Toscana. En plats på jorden att gilla helt enkelt. Vare sig man ska äta en skål pasta, gifta sig eller knäcka företagets absolut bästa idéer.

Nyhetsbrev
Händer på Skrea Back

Sommar i pastaladan

Nu har vi öppnat bokningen för en magisk sommaren hos oss och du kan boka juni-augusti. Sugen på att stanna lite längre på skrea backe? Boka vårt populära sommarpaket på Skrea Backe Bo och sov gott efter en härlig middag. 2690 kr för 2 personer i dubbelrum med frukost och fast meny. (snacks, pasta och dessert i sharing meny) Boka direkt i länken nedan eller maila oss för frågor på skreabackebo@gmail.com

LÄS MER OM SKREA BACKE BO!


MUSIK PÅ VERANDAN!
Vi upprepar förra årets succé och det blir musikvecka på vår veranda! 

31/7 Laevendel
Förvänta dig fullt ös och gung med utsikt över vinodlingen när Charlie Skibsted med band intar vår veranda!!

695 kr för biljett med mat (snacks och pasta) Mat inne och ståplats ute vid spelningen.
350 kr för bara biljett (Ståplats)

Boka Laevendel mat/biljett
Boka Laevendel biljett


1/8 Speedy Gonzales tolkar Nationalteatern
Gött Falkenbergs-gäng med 3 x Jagborns, Shakonat, Karlsson, Ringdahl & Stålbom kommer tillbaka och tolkar Nationalteatern under bar himmel. Kommer bli en grym kväll! 

595 kr för  biljett med mat (snacks och pasta) Mat inne och ståplats ute vid spelningen.
350 kr för bara biljett 

Boka Speedy Gonzales mat/biljett
Boka Speedy Gonzales biljett 

Inkastare

Kalender & Boka

Här kan du enkelt se när vi sätter igång pastamaskinen och slår upp portarna för att servera nygjord pasta. Du hittar också de evenemang, kurser, festivaler, Sunday feast, marknader och annat skoj som vi har planerat. Boka gör du direkt i systemet men har du mer frågor får du gärna höra av dig på skreamatbruk@gmail.com

Inkastare

Konferera mera!

Det är något med luften på Skrea backe. Man tänker lite klarare, umgås lite enklare och blir inte minst väldigt hungrig. På både pasta och kunskap. Därför tycker vi det är väldigt roligt att så många kommer hit för konferens, kurser och alla möjliga former av möten och events. Läs mer här om våra paket för såväl företag och föreningar som privatpersoner.

Kreera web&design Logo