Skrea matbruk

KONFERENS

Du har väl inte missat att vi erbjuder både konferens, företagsaktivitet och mötespaket på Skrea Matbruk? 
 
Heldagskonferens 550 kr/pers (frukost, lunch, fika)
 
Halvdagskonferens 450 kr/pers (fika och lunch) 
Självklart har vi all utrustning ni behöver för att kunna göra dagen effektiv och givande. (projektor, white board, penna/papper, frukt, vatten, kaffe/te, godis) Har ni andra önskemål tveka inte att höra av er. Vi har idéerna och kompetensen för att kunna tillgodose era önskemål!?

Avbokningsregler: 7 dagar debiteras 0%.

1-6 dagar debiteras 50%.

Samma dag debiteras 100%

KICK OFF

Dags att hitta på något skoj med gruppen, arbetsplatsen eller föreningen? Såklart!
Vi erbjuder pastakvällar för allt från mindre grupper till de på 75personer. Är ni riktigt många kan vi också erbjuda ett samarbete med vår syskonkrog Prostens Pizza (3 minuters promenad bort) där vi använder oss av båda platserna. Man tänker bättre med lite skrea backe-luft i lungorna och därför har ni under konferens, kick off eller workshop hos oss tillgång till hela verandan, vinodlingen och intilliggande omgivning med möjligheter till att sprida ut sig i mindre grupper osv.

Vill ni lägga till en aktivitet till er middag, konferens eller kick-off? Inga dimmor!
Vi kan arrangera allt från vinprovning, pastakurs, quiz á la På spåret, ”kockarnas kamp” och utbildning med Finnveden Säljkraft, till föreläsning med Lisa Lemke, akvarellmålning i vinodlingen, linedance och champagne-yoga. På backen är allt möjligt! Prisexempel är pastakurs 595 kr/person (450 kr/person om du bokar i anslutning till konferens.) Kockarnas kamp 200 kr/person. Hör av er så berättar vi mer!

Kreera web&design Logo